Odgovori

Da li mi je napravljen sihr

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Postovani,

po veri sam hriscanin ali vas molim za pomoc. Naime pre 7 g sam raskinuo sa devojkom i od tada ne mogu da imam ni jednu. Uveren da mi je napravila neku magiju isao sam kod skoro svih vracara vidovnjaka ali uzalud. Sumnjam da mi je to napravila kod odze jer vracare ove moje vere ne mogu se sa tim izboriti…Predrag

unapred zahvalan

Odgvor:

Postovanje i tebi!

To su samo price narodnoga karaktera koje se prenose s koljena na koljeno. Ako bilo koji hodza ili vracar ili sihirbaz poznaje istinski nevidjeno zasto onda od sebe ne mogu uklonuti nedace, nevolje i bolesti ili cak da znaju kada ce im smrtni cas doci pa da spremno docekaju taj tren.

Ako ti Dragi Bog je tako propisao da neces imati djevojku Iz samo Njemu poznate mudrosti onda znaj da je sigurno neces imati. Preispitaj sebe i svoja djela, da li je sve ok,da li trebas sebe i svoje postupke ili eventualne poroke odbaciti ili korigovati I zamoli Boga Jednoga da ti pomogne. Ako budes iskren u svojim dovama I zeljama,Bog te sigurno odbiti nece. Zahvaljem na pitanju.Lijep pozdrav do novog dopisa!

prof. Jasmin Djanan!

NASA NAPOMENA: Uskoro cemo postirati jedan tekst o tome kako prepoznati one sto za sebe govore da su vidovnjaci, da lijecenje ljude od sihra a u stvari su lopovi i varalice – jedan od nacina kako ih prepoznati je da traze datum rodjenja kod oboljelog ( a Predrag iz ovog pitanja nam je poslao svoj datum rodjenja – vjerovatno je to neko ranije trazio od njega). Stize nam jako puno pitanja o sihru, stoga svima preporucujemo da odu na stranicu: WWW.LIJECENJE-KURANOM.COM jer na njoj mogu naci podatke o bratu koji vodi tu stranicu (njegov tel. broj i e-mail) i koji ispravno lijeci Kur’anom, inshaAllah, pa se mozete njemu obratiti za savjet ili pomoc.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta