Odgovori

Problemi sa ženom…

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Ja i žena imamo problem trenutno ne živimo skupa, iskreno ne znam pravi razlog tome ali kako sam pričao sa nekim prijateljima i po ponašanju svoje žene svi su mi rekli da bi to mogli biti sihiri…Od kako smo se odvojili samo se svađamo, ne može da me gleda, mrzi me, čudno se ponaša ma neopisivo..

Pokušao sam da kontaktiram neke žene koje se sa tim bave i rekle su mi da su sihiri ali kada čovjek nešto previše ne vjeruje da to njega može zadesiti tako i ja baš nisam oko toga načisto… Inače javljam se iz Švedske… ne znam da li i vama treba ime i prezime mene i supruge i datumi rođenja kao i drugima ili…

Ja se nadam da ću dobiti neki odgovor jer mi ovo sve škodi zdravlju i samo loše utiče na našu kćerkicu koja ima 27 mjeseci…

Odgovor:

Iz pitanja se ne može zaključiti o kakvoj vrsti problema se radi. Prije nego se ustvrdi o čemu se tačno radi potrebno je mnogo više informacija o vašem bračnom životu. Nema potrebe da nam šaljete imena i prezimena niti godišta. Mi nismo gatari. Dovoljno je da nam malo više opišete karakter vašeg bračnog života kao i prirodu sukoba. Bilo bi dobro kada biste nam poslali i viđenje kompletne situacije iz perspektive vaše supruge. Tada bismo znali da postoji obostrana želja za rješenjem eventualnog problema ili konflikta. Bilo koji odovor da vam napišem, to bi bio odgovor samo za vas i na osnovu vašeg viđenja problema. Možda supruga drugačije vidi stvari. Odgovor na osnovu vašeg viđenja bio bi polovičan. Ako želite rješenje i pomirenje, morate ga oboje željeti. Nadam se da shvatate šta želim reći?

Obično naš narod uvijek traži krivca u nekome ili nečemu drugom. Čini mi se da ste i vi pokušali da uzrok vaše odvojenosti, svađe, mržnje i drugih stvari prvo tražite u drugima pa čak i u sihrima. Iz vaše predzadnje rečenice da se zaključiti da ste bili i kod sihirbaza jer samo oni traže ime, prezime i godišta kada hoće da provjere da li ima sihira ili ne. To je pogrešan način ispitivanja postojanja sihira. Ako se slučajno utvrdi postojanje sihra, onda se trebate liječiti kod liječnika koji liječi Allahovom Knjigom i poslaničkim dovama. Vidim da ste kontaktirali i neke žene koje su vam rekle da bi to mogli biti sihri. Na osnovu čega su one mogle zaključiti da se radi o sihrima? Ako želite savjet, javite nam se opet, ali sa traženim odgovorima.

Mr. hfz. Senaid Zaimovic

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta