Humanitarni kutak

Novembarsko-decembarska akcija

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ovu akciju produžujemo i u decembru mjesecu, tj. ova akcija traje do kraja mjeseca decembra, inšallah

Poštovana braćo i sestre,  u ovom mjesecu prikupljat ćemo pomoć samo za jednu kategoriju:

Davetski fond NUM stranice (dava)

Pozivamo vas da ovaj mjesec svoje donacije šaljete samo za ovu kategoriju, jer zahvaljujući vašim uplatama za Davetski fond omogućeno je kontinuirano postojanje i djelovanje NUM stranice – od samog plaćanja servera, pa do pronalaska kvalitetnih saradnika stranice, koji rade video klipove, ili pišu tekstove za NUM ili pak odgovaraju na vaša pitanja, tako da je stranica mnogo bogatija sadržajem i temama koje su zastupljene na njoj.

Podvlačimo da niko od nas iz uredništva stranice nema ekonomskog interesa, niti uzima sebi nešto od novca koji dolazi u ovaj fond, već se ova sredstva isključivo troše za potrebe stranice i na naše saradnike, te se pomažu drugi davetski projekti. 

Želimo da iskoristimo priliku da se zahvalimo svima onima koji su nam u proteklim godinama pomagali na ovaj način, jer zaista nam je ova pomoć bila, i još uvijek jeste od neizmjerno velike pomoći i Uzvišenog Gospdara molimo da vas sve nagradi iz Svojih riznica za svaki euro, dolar, franak ili neku drugu valutu koju ste uložili za plemenitu vjeru islam preko ove stranice! Hvala Uzvišenom Allahu, otkako je počeo sa radom islamski portal www.n-um.com 2004. godine pa do danas, mnogo se raznog hajra uradilo preko njega, i zahvaljujući milosti Uzvišenog Allaha, ovaj je portal bio, između ostalih, i sebeb da se mnogi vrate vjeri islamu i usklade svoj život sa islamskim propisima, tako da svi oni koji su nas ekonomski pomagali imaju nagradu u tome, inšallah.

Zaista je pitanje da li bi ova stranica ovako dugo opstala bez ove pomoći i da li bi mogla raditi u ovom obimu, pa vas zbog svega ovog pozivamo da nastavite pomagati rad ove stranice.

Kod uplata za ovu kategoriju obavezno navedite “za davu”
____________________________________________

Način uplata:

SWISH

Donacije možete slati na broj: 076-182 82 63 (Sevlad Softic).

__________

PUTEM PISAMA

Svoju donaciju (u bilo kojoj valuti) može poslati u pismu na adresu:

Softic Sevlad
Vasavägen 30
352 61 Växjö
Sweden

AKO IMATE PITANJA U VEZI OVE AKCIJE JAVITE NAM SE NA ADRESU: info@n-um.com

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta