Aktuelnosti

Odgoj djece u islamu

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

U prodaji je novi dvd u produkciji Fondacije Zlatni ljiljan pod nazivom “Odgoj djece u Islamu”. Ovaj film edukativnog karaktera pokazuje na jedan krajnje interesantan i zanimljiv nacin kako se netreba odnosno treba ponasati prema roditeljima. Glumacka ekipa, Hamdija Dzebo i Lamija Hodzic ( glume babu i kcerku) prakticno pokazuju pogresno ponasanje djeteta prema roditelju.

Svaki put kada dijete pogrijesi, slika se zaustavi i pojavi se Benjamin ef. Ducic koji pojasni kako se treba Islamski ispravno ponasati. Ukoliko zelite biti sponzor u jednom od nasih sledecih projekata i time dobiti vasu video reklamu na svakom dvd-u koji se proizvede potrebno je da nam posaljete text za naseg naratora. Text treba da predstavi vasu organizaciju, dzemat, privatnu firmu itd. Ako imate video materijal koji zelite koristiti u izredi vase video reklame potrebno je da nam ga posaljete a ako ne onda nam morate poslati veci broj slika koje ce po sadrzaju odgovarati vasem text.

Cijena jednog dvd-a je 5 eura. Postarina za sve zemlje Evrope iznosi 5 eura (kao obicno pismo do 250 grama tezine) sto iznosi ukupno 10 eura. Za vece narudzbe dobivate snizenu cijenu. Prilikom uplate OBAVEZNO navedite postansku adresu na koju zelite da posaljemo dvd. Prilikom uplate napisite: “DVD Odgoj djece u Islamu”. Uplate za kupovinu ovog dvd-a mozete uplatiti na sledeci racun:

Ako ste u Svedskoj – swedbank 8169-5, 904 961 684-1

Ako ste van Svedske – IBAN SE2580000816959049616841 BIC SWEDSESS

Preko Paypal-a na e-mail info@armijabih.com

Ukoliko zelite uplatiti za ovaj dvd postom mozete to uraditi na adresu:

Lilium Bosniacum
Box 3161
350 43 Växjö
Sweden

Pogledajte intro ovog DVD-a:

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta