Sihr i džinni

Primjer sihra

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Jednom sam otisao kod zene, ciji su me roditelji pozvali, a koja je zbog teskog stanja u kome se nalazila, nije mogla izlaziti iz kuce. Prizor je bio veoma ruzan. Sada ce mo vidjeti kako je doslo do toga. U pocetku je pocela osjecati potistenost i depresiju. Medjutim vremenom je njeno stanje postajalo teze i priblizavalo se stanju potpune ludosti.

Ovako stanje je, moguce, nastalo i uzimanjem antidepresiva. Naime, ma kako tesko bilo, sve bi se i zavrsilo na depresiji, ali su antidepresivi su ”tusili” takvo stanje, usljed cega su dzini djelovali na drugim mjestima i drugacijim nacinima, i time napravili jedno konfuzno stanje, koje ona nije mogla podnjeti, pa je podlegla takvom pritisku.Bilo je nemoguce ostvariti saradnju s njom u cilju ispunjavanja obaveza koje je zathjevao tretman. Ono sto zelim ovdje naglasiti je uzrok nastanka ovakvog stanja.

Saznali smo u toku tretmana bolesnice da je prije 9-10 godina, dok je jos bila djevojka, imala odredjene probleme koje je, nakon sto ih nisu uspjeli rjesiti ljekari, ”uspjesno” rjesio jedan hodza. Kako ih je uspio rjesiti? Niakako. Ona tada nije bila izljecena, osim djelomicno. Dzini koji su prouzrokovali ovo tersko stanje kod nje, bili su isti oni koji su bili rezultat prestanka njenih problema prije desetak godina.

U procesu lijecenja oni koji se koriste zabranjenim metodama, nerijetko posalju grupu ”dobrih” dzina da od bolesnika otjeraju one dzine, koji su prouzrokovali bolesno stanje i da nakon toga oni borave uz osobu cuvajuci je. U ovom slucaju najcesce se pravi ugovor ”na odredjeno vrijeme” u toku koga ce dzini cuvati covjeka, a poslije….

Ovdje se desio slican slucaj. Kod bolesnice smo pronasli hamajliju, kojom se pozivaju vladari nekih plemena dzina da cuvaju bolesnicu, tjerajuci lose dzine i boraveci uz nju kao zastita. Oni su to i cinili 9 godina. Nakon toga desilo se nesto sto ih je uznemirilo, pa su promjenili svoju ulogu I postali od zastitnika napadaci.

Iz knjige ”Kur’anska hamajlija – lijek i zastita od sihra, uroka i ograme”

Autor: Almin Omerasevic

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta