Problem i devijacije u društvu

Video: Negiranje istine

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Sramne izjave prijedorskih srba

Na videu ispod ovog teksta mozete pogledati izjave nekolicine gradjana Prijedora po pitanju masovne grobnice Tomasica – najvece masovne grobnice koja je otkrivena u BiH i iz koje je, do sada, iskopano oko 430 tijela svirepo ubijenih neduznih civila bosnjacke i hrvatske nacinalonosti sa podrucja opstine Prijedor (predpostavlja se da se u ovoj grobnici nalazi jos preko 500 tijela ubijenih ljudi). Iako se ova grobnica nalazi u blizni grada Prijedora, tj. pred nosom im je, vecina ispitanika…

sumnja da se radi o tolikoj grobnici vec da se to preuvelicava i napuhuje. Pored toliko zlocina koje su uradili sirom BiH, a u konkretnom slucjaju na podrucju opstine Prijedor, i za koje su oni sami svjesni da su pocinjeni, rijetko da ko od njih pokazuje i trunku pokajanja ili osude ovih zvjerstava.

Ovo je samo jos jedan od pokazatelja kakav je zlocinacki mentalni sklop kod vecine ovog naroda. Pored svih zvjerstava koje su cinili oni nisu do kraja porazeni u proslom ratu, tako da su zadrzali dio Bosne pod svojom kontrolom, a sto je jos gore nije pobjedjena genocidna ideja koju nosi vecina njih, pa je zbog toga od izuzetne vaznosti da odgajamo buduce generacije koje ce biti svjesne sta su nam uradili u ratu izmedju 92.-95. godine i da su ti monstrumi u stanju to ponovo raditi samo ako im se pruzi sansa i prilika za to.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta