Odgovori

Mog muža obuzeli šejtani pa se odao piću, MOŽETE LI POMOĆI?

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Poštovanje,

Molim ako možete da mi pomognete u zadnje vrijeme mog muža obuzeli šejtani pa se odao piću (groznom poroku). Postoji li ijedna dova za pomoć njemu da mogu učiti ne bi se bavila sihirama nego molim Allaha dragog kako je najbolje, ali neznam da li je to ispravno ili postoji neka posebna dova.

Nadam se pomoći.

Unapred neka vas Allah dragi nagradi.

Odgovor:

Postivanje i Zahvala pripadaju Allahu Tvorcu svih Svjetova,

Sto se tice pijanstva, ili bilo kojeg drugog ovodunjaluckoga poroka, treba da shvatis da je to sejtansko oruzje putem kojega odvodi vjernike sa pravoga puta. Nekada Allah radi mnostva grijeha ne prima dove koje mu se upucuju. Preispitaj svoj polozaj kod muza, dal je on zadovoljan tobom, ima li nesto sto mozes popraviti od odnosa prema njemu, prema djeci itd.

Ukoliko jos nisi prihvatila hidzab kao odjecu cestitosti, kojom ces pokriti svoja stidna mjesta na dunjaluku I biti zasticena njome na Ahiretu od Vatre Usijane, onda dobro razmisli o tome prije nego te doceka melek smrti nespremnu.

Mozda bas Allah ceka na tvoj potez, jer Allah nece izmjeniti stanje jednog naroda, sve dok taj narod ne izmjeni ono sto se nalazi pri samim njima. Neka I tebe Allah subhaneh obaspe Svojom neizmjernom miloscu, amin!

A Allah upucuje na Jedini Pravi Put!

Prof. Jasmin Djanan

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta