Odgovori

Nur dova

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Selam braco i sestre,

na pocetku da vam kazem da sam zadovoljan vasom stranicom i jako sam iznenadjen na ono sto sam vidio. Mogu vam najiskrenije reci imate sve rijeci hvale i da vam dragi i Milostivi Allah dz.s. pomogne u buducem radu.

Ovako ja imam dvije molbe:

U zbirci dova nisam mogao naci nigdje dovu NUR-dova i nisam mogao naci dovu protiv straha tj. kada se insan uplasi ili uzpanici
da je prouci i da se smiri. Ako bi mi mogli poslati ove dvije dove ili bar da mi kazete gdje bih mogao da ih nadem bio bih vam puno puno zahvalan.

Eto toliko Sellam nasoj braci i sestrama, a i vama mnogo mnogo hvala!

Sellam

Odgovor

Ve alejkumusSelam,

Allahu pripada zahvala i hvala sto nam je omogucio da budemo servis svima koji zele da cuju rijeci istine na dunjaluku prije ahireta.
Sto se tice NUR dove ona nema utemeljenja u serijatu tako da se ne opterecavas potragom za istom. U njoj se nalazi mnogo gramatickih gresaka i svaki onaj ko bi pokusao u transkriptu da je uci neka zna da ce najmanje u njoj Allaha spominjati.

Zbirka dova HISNUL MUSLIM je autenticna i provjerena zbirka dova koja sadrzi osnovne dove iz kurana i sunneta. Obrati se moderatorima web sajta da ti posalju link na kojem se nalazi njen sadrzaj.

Allah te nagradio na javljanju.

Prof. Jasmin Djanan

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta