❤️❤️❤️ [IZDVAJAMO] RAMAZANSKA AKCIJA (HUMANITARNI FOND, DAVETSKI FOND N-UM STRANICE) ❤️❤️ ❤️
Odgovori

Je li dozvoljeno jesti hranu u kojoj ima alkoholnog ocata?

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Je li dozvoljeno jesti hranu u kojem ima ocata ako jeste šta je sa alkoholnim ocatom?

Odgovor:

Dozvoljeno je koristiti u ishrani alkoholni ocat koji je u hemijskom procesu izlapio i izgubio opijajuce svojstvo. Moramo jednom za uvijek shvatiti i razumjeti da ako nesto u svome sastavu ima atribut ALKOHOL ne mora znaciti da je zabranjen sve dok se ne utvrdi da ima aktivno opijajuce svojstvo. U Dzennetu cemo imati vino ali to vino nece opijati razum i nije ime to koje ce ga uciniti zabranjenim.

A Allah najbolje zna!

Prof. Jasmin Djanan

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: