Odgovori

Žena me izbjegava, mrzi, želi razvod braka…

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Selam braco i sestre. Ja IMAM JEDAN VELIK PROBLEM A NE ZNAM KAKO DA GA RIJESIM ZENA I JA SMO 8 GODINA U BRAKU I IMAMO TROJE DJECE. ZADNJE DVIJE GODINE NE SPAVAMO ZAJEDNO A ONA REDOVNO UZIMA PILE. Prije tri mjeseca je pocela raditi i nocnu smjenu. Mene kaze mrzi samo se svadamo i ona trazi razvod braka. Meni je jako tesko zbog djece. NE ZNAM DAL IMA MOZDA DRUGOG.

Odgovor:

Poštovani brate,

Nadam se da ste prilikom posjete ovoj web stranici primijetili da se radi o stranici koja se ne bavi proricanjem ljudske sudbine niti u svom osnovnom programu rada ima elemenata vidovnjaštva. Zbog toga na neka pitanja ne možemo ni odgovoriti. Međutim, uzimajući za ozbiljno vašu zabrinutost i vaše pitanje, ja ću vas posavjetovati da sa svojom ženom ozbiljno porazgovarate. Mora postojati razlog zbog kojeg vaša supruga:

– ne spava sa vama,
– uzima pilule,
– radi noćnu smjenu,
– vas mrzi,
– i želi razvod.

Radi se o velikim stvarima koje sigurno nisu preko noći nastale. Volio bih da znam da li ste i skim razgovarali o svom problemu? Da li ste se obraćali bračnom terapeutu ili nekom drugom? Šta je prethodilo jednoj ovakvoj reakciji vaše supruge? Moram imati više informacija kako bih vam ponudio adekvatan odgovor ili savjet.

Dobro bi bilo kada bi se i vaša supruga javila i kada biste nam oboje poslali viđenje istog problema. Tada bismo imali potpunu predstavu o vašem problemu i tada bi mogli dati konkretan odgovor.

Da li ona ima drugog muškarca, mi to ne znamo, ali mislim da se vrlo lahko može saznati. Postojanje drugog muškarca ili druge žene u životu supružnika se ne može dugo sakrivati. Uglavnom se brzo otkrije. Na osnovu vaših informacija ne mogu ponuditi više nego što jesam.

Mr. hfz. Senaid Zajimović

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta