Odgovori

Postupio sam po vašem savjetu ali ne pomaže, šta da činim?

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Pitanje:

Selam alejkum,

Samo da vas zamolim da mi odgovorite na jedno pitanje koje se nadam da vam neće biti problem…zadnji put ste mi odgovorili da bi meni i ženi najbolje bilo da potražimo nekog savjetnika i to smo pokušali ali ne uspijeva pa ako možete da mi pomognete da mi date neko ime nekoga koji bi mi mogao pomoći a nalazi se u švedskoj po pitanju sihri i tih učenja ali prije toga da mi odgovorite šta znači ovo i za šta je to..Allahume ja latif 129x es eluke lutfe si ma dzenet bihil mekadir 1x

To sam dobio da ucim to kao svaki dan iznad case vode i onda kada to proucim da se tom vodom malo obrisem i onda popijem a to sve da bi meni bilo bolje.

Odgovor:

Najmanji je problem uputiti vas nekome ko će provjeriti da li imate sihre. Naime u Švedskoj, koliko sam ja upoznat, ispravno liječi čovjek po imenu Izet Bešić. Njegov telefon je 073 667 0297. Obratite mu se i porazgovarajte sa njim.

A što se tiče ovih dova, prva dova je jasna i ona znači „Allahu moj Blagi!“, a druga mi je malo nejasna. Prvi dio druge dove znači „Molim Te da mi podariš blagost….“ a drugi dio ove dove je nejasan. Volio bih kad biste nam ispravno napisali tekst i napisali gdje ste pročitali da se treba baš 129 puta učiti prva dova, a druga 1 puta. Inače u sunnetu Allahova Poslanika s.a.v.s. nema sugestija koliko koju dovu puta treba učiti.

A to što vam je neko rekao da te dove učite sa vodom, to je dobra preporuka. Slobodno nastavite, nećete pogriješiti.

Hfz. mr. Senaid Zajimovic

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta