Aktuelno

Rezultati nagradnog literarnog natječaja “Moj povratak islamu”

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Poštovani posjetitelji NUM stranice, u mjesecu decembru raspisan je nagradni literarni natječaj na temu “Moj povratak islamu” i predviđeno je da sa po 50 eura bude nagrađeno pet najboljih priča. Ovoga puta na natječaj su stigle vaše 143 priče, što je najveći broj poslatih priča otkako je prvi put organiziran ovaj nagradni natječaj. Posebno nam zadovoljstvo predstavlja što je stiglo mnogo veoma kvalitetnih priča sa svih aspekta i zaista je bilo teško izabrati pet najboljih.

Svaka priča koja ostavi trag na nečiju dušu i nečije srce i bude sebebom povratka vjeri i pozitivne životne motivacije pobjednička je priča i bit će nagrađena od Onoga Koji najbolje nagrađuje. Ipak, naša komisija ovoga puta izabrala je sljedećih pet priča:

Do sada je na našoj stranici objavljen samo dio pristiglih priča u rubrici Prilozi posjetitelja, a u narednom periodu bit će objavljene i ostale priče.

Zahvaljujemo se svima na učešću uz dovu da vas Allah nagradi i da vaše priče budu sebeb upute.

Podijeli sa drugima i zaradi sevap:

Ukoliko pronađete gramatičku grešku, OZNAČITE TEKST i prijavite tako što ćete pritisnuti Ctrl+Enter kada je tekst označen.

NA VRH

Prijava gramatičke greške

Ova poruka će biti poslata urednicima sajta